fbpx

FEATURED PRODUCTS

Besøk vår nettbutikk

Det unike krabbebestikket Pagurus er nå endelig tilgjengelig i vår nettbutikk. Perfekt til brudeparet, jubilanten, firmagave eller til en spesiell anledning.
.

Klikk her for vår nettbutikk

Historien om Pagurus

For Jan Roar Storesund går det troll i krabbe. “Å utvikle effektivt utstyr for krabbeelskere, ble min vei i livet” smiler oppfinneren.
.

Les Pagurus historien

Kvalitets krabbebestikk

Pagurus krabbebestikk er av svært høy kvalitet, leveres i rustfritt stål og tåler oppvaskmaskinen. Norsk design og innovasjon i verdensklassen.
.

Se bilder av bestikket

Pagurus krabbebestikk = Krabbeglede

roundedKrabbe er så mye mer enn bare mat. Krabbe er en kulinarisk opplevelse enten du spiser den anrettet som festmåltid eller som nattmat på “fjøla”. Med Pagurus krabbebestikk får krabbemåltidet en ny dimensjon over seg.
Selv om oppfinneren selv elsker å sitte i fjæresteinene å knekke krabbe på sitt eget “Karmøy-vis”, har de alltid følt at det mangler noe å sette på bordet annet en hammer, skje og nøtteknekker.

Selskapet Arkos har utviklet et helt Unikt og svært funksjonelt krabbebestikk ulikt alt annet som finnes på markedet.

Utstyret som er av svært høy kvalitet, leveres i rustfritt stål. Materialet er slitesterkt og tåler oppvaskmaskinen.

Erfaringen, kompetansen og lidenskapen er det ingenting å si på. I over tre tiår har oppfinneren utviklet rasjonelle og effektive maskiner og utstyr som har vært avgjørende for krabbeindustrien. Nå er det private forbrukere og restaurant-markedet sin tur.

Arkos holder til innerst i Botlasloen, i Vedavåg på Karmøy

0